Ενημέρωση COVID-19

Αγαπητοί επισκέπτες,

Το ξενοδοχείο μας παρακολουθεί στενά τις ενημερώσεις για τον COVID-19 και τηρούνται τα όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας όπως αυτά ορίζονται τόσο από τον Εθνικό όσο και από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης, τα ξενοδοχεία 12μηνης διάρκειας έχει επιτραπεί να ανοίξουν με ασφάλεια για αφίξεις από τον Ιούνιο του 2020 και μετά, με αυστηρά πρωτόκολλα για την υγειονομική ασφάλεια της λειτουργίας τους.

Τα πρωτόκολλα υγιεινής και καθαριότητας στο ξενοδοχείο Melissa έχουν μεγάλη σημασία και έχουμε εφαρμόσει πρόσθετα μέτρα που πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και τον καθαρισμό, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια των επισκεπτών και του προσωπικού μας καθημερινά. Με συνεχείς εκπαιδεύσεις του προσωπικού μας ανταποκρινόμαστε στα νέα πρότυπα που έχει θέσει ο COVID -19 για την ευημερία μας στο εξής.

Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα με πυρετό ή συμπτώματα COVID-19.

Πραγματοποιούνται καθημερινοί καθαρισμοί και απολυμάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους (σε όλο το lobby, στην υποδοχή και τους χώρους εστίασης) με αυξημένη συχνότητα. Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται από το προσωπικό του ξενοδοχείου, στα κοινόχρηστα μπάνια και στους χώρους των γραφείων.

Στο ξενοδοχείο μας θα υπάρχουν ειδικές σημάνσεις σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους, ειδοποιώντας τους επισκέπτες να διατηρούν την κοινωνική απόσταση, να φορούν μάσκες και να χρησιμοποιούν απολυμαντικά χεριών.

Οι ανελκυστήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από ένα άτομο κάθε φορά, ή από επισκέπτες που μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Παρόλα αυτά, για τη μέγιστη ασφάλεια όλων, συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τις σκάλες.  

Σε ό,τι αφορά στα δωμάτια, πρωτόκολλα πρόληψης, υγιεινής και καθαριότητας εφαρμόζονται για τον καθαρισμό των δωματίων με ιδιαίτερη προσοχή στις επιφάνειες και τα αντικείμενα υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή. Πραγματοποιείται αυστηρός καθαρισμός μετά την αναχώρηση του επισκέπτη και πριν από την επόμενη άφιξη.

Ακόμα, γίνεται καθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Σε όλους ο χώρους όπου εργάζεται η ομάδα του ξενοδοχείου Melissa, έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού & απολύμανσης, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις επιφάνειες υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή, όπως εισόδους, αποδυτήρια, πλυντήρια και γραφεία

Είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχθούμε πάλι κι αυτό το καλοκαίρι με φροντίδα και ασφάλεια.

Melissa Hotel
Διεύθυνση: Περσεφόνης 21, 19200, Ελευσίνα - Ελλάδα
Tηλέφωνο & Fax: 210 5546547
Email: melissa@melissahotel.gr
Europa ΕΣΠΑ 2007 -2013
Bookmark and Share